Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på 40 42 94 38
Entreprenør i Slagelse, Kalundborg & Høng på Sjælland

Autoriseret kloakmester

Vi er din autoriserede kloakmester

Hos Entreprenørfirmaet Per Andersen A/S  er vi autoriseret kloakmester og vi udfører alt inden for kloakering fra private til offentlige kloakker. Vi løser alle opgaver efter fagets regler og vi kan varetage alle kloakopgaver. Ud over anlægning og renovering af kloakker, er vi fx også kvalificerede til separatkloakering i forbindelse med at skille regn og spildevand, at lave kloakering i det åbne land samt at nedgrave et biologisk minirensningsanlæg. Derudover er vi også medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E.

Andre kloakopgaver

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 42 94 38, hvis du har noget kloakarbejde, der skal laves. Vi varetager mange forskellige opgaver, og har blandt andet en del erfaring med forsikringsskader vedr. rotteskader. Derudover har vi mulighed for at udføre tv-inspektion af kloakker, hvis du har mistanke om, at der er rotter på spil. Du kan læse mere om vores forskellige ydelser her på hjemmesiden. Vi har hjulpet mange kunder i bl.a. Slagelse, Kalundborg & Høng på Sjælland og er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag.

Vi sidder klar ved telefonen med både råd & vejledning eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave, du skal have løst.