Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på 40 42 94 38
Entreprenør i Slagelse, Kalundborg & Høng på Sjælland

Biologisk minirenseanlæg

Skal du selv rense dit spildevand?

Med et biologisk minirenseanlæg kan du selv rense dit spildevand i det åbne land. Renseprocessen i minirenseanlægget fungerer på samme måde som den naturlige renseproces i et sundt vandløb. Ved hjælp af naturlige bakterier samt andre mikroorganismer renser det biologiske minirenseanlæg vandet på en hurtig og effektiv måde. Rensningen fjerner fosfor og kvælstoffet fra vandet, og derefter kan vandet løbe ud i den nærliggende å, sø, dræn eller grøft.

Du kan ikke se minirenseanlægget

Det biologiske minirenseanlæg bliver gravet ned i terrænet, så anlægget ikke er synligt. Det eneste synlige er et dæksel på omkring 1,4 meter i diameter, som ligger lidt over terrænet.

Få mere information

Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 42 94 38. Vi vejleder dig gerne i hvilken løsning der passer bedst til dig og din ejendom. Vi har hjulpet mange glade kunder i både Slagelse, Kalundborg & Høng på Sjælland og vi glæder os også til at hjælpe dig med at rense dit spildevand.

Vi hjælper også gerne med almindelig råd og vejledning om kloakering eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi har arbejdet inden for branchen siden 1969, så vi ved hvad vi taler om.