Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på 40 42 94 38
Entreprenør i Slagelse, Kalundborg & Høng på Sjælland

Kloakering i åbent land

Kloakering i åbent land

Det er pålagt fra kommunerne, at hver enkelt ejendom skal rense sit eget spildevand. Du vil modtage et påbud fra kommunen, når du skal påbegynde rensningen af dit eget spildevand. Der findes flere måder, hvorpå du kan rense dit eget spildevand. Det kan blandt andet gøre via et nedsivningsanlæg, biologisk minirenseanlæg eller et pileanlæg.

Beplantede filteranlæg

Et beplantede filteranlæg er en god løsning, hvis du ikke har meget plads til et andet renseanlæg. Et beplantede filteranlæg er et anlæg hvor spildevandet løber igennem en bundfældningstank samt en pumpebrønd, som fører vandet ud i et beplantet filteranlæg. Når vandet løber gennem det beplantede anlæg renses det biologisk.

Et beplantet filteranlæg er en god og stabil løsning, du skal dog være opmærksom på, at et beplantet filteranlæg ikke fjerner fosfor.

Hvilken løsning skal du vælge?

Vi vejleder dig gerne i hvilket kloakanlæg, du skal anvende til at rense dit eget spildevand, så du får den bedst mulige løsning. Du kan kontakte os på telefon 40 42 94 38, og få rådgivning til hvilken løsning du skal vælge. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.